Edukacija

 

Edukacija, Mrežni marketing, motivacija,

Robert Kiosaki je rekao da najveća vrednost mrežnog marketinga nije u novcu koji se može zaraditi, niti u slobodnom vremenu koje možete dobiti, već u edukaciji, tj. obrazovanju koje menja život. Njegov savet je da se usredsredite ne toliko na proizvod ili kompenzacioni plan kompanije koliko na edukaciju koju možete dobiti od kompanije ili svog tima. Potrudite se da to dobijete i budite učljivi.

Ukoliko se baviite mrežnim marketingom sa željom da ostvarite neki manji dodatni prihod onda vam edukacija verovatno nije neophodna. Međutim, ukoliko želite velike stvari iz ovog biznisa nemoguće je dostići ih bez rada na sebi.

Ovde želimo samo da potpomognemo vašu edukaciju, da vam ponudimo razmišljanja i savete uspešnih ljudi iz mrežnog, ali i drugih biznisa. Sve finese vašeg poslovanja i konkretne savete tražite od svog mentora.

 

R E G I S T R U J T E   S E   ZA NAŠ NEWSLETTER

I BUDITE NA STALNOM IZVORU EDUKACIJE


VAŠA E-MAIL ADRESA JE VIDLJIVA SAMO ADMINISTRATORIMA SAJTA I NEĆE NI POD KAKVIM OKOLNOSTIMA BITI ISKORIŠĆENA ZA BILO ŠTA DRUGO OSIM ZA SLANJE INFORMATIVNO-EDUKATIVNIH SADRŽAJA. PRETPLATU NA NEWSLETTER MOŽETE U BILO KOM TRENUTKU OTKAZATI ČIME ĆE VAŠA E-MAIL ADRESA BITI OBRISANA IZ BAZE PODATAKA.